Affaldsposer
3 Ruller - 0.008mm Tykkelse - 23x32cm - Farver: Blå/Pink/Gul

Nobleza Nobleza

16428-0

New product

Affaldsposer - 3 Ruller - 0.008mm Tykkelse - 23x32cm - Farver: Blå/Pink/Gul Udvid

Hold dit hjem rent og organiseret med disse praktiske affaldsposer. Med en tykkelse på 0,008 mm og i farverne blå, pink og gul er de perfekte til enhver opgave.

Mængde: sæt(3ruller)
Produktbeskrivelse: 15 stykker / rulle.Produktfarve: 3 farver blandet.Hovedmaterialer: PE.

Læs mere..

DKK 10,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Værdipakke】Nobleza hundeposer med 1080 stk. fordelt på 72 ruller (15 stk. per rulle), som nemt kan passe i lommen eller enhver standard størrelse poseholder, når du går tur med hunden derhjemme eller udenfor.【Stor & Holdbar】De store hundeposer (23*32 cm) har rigeligt med plads, der er stort nok til næsten alle størrelser hunde- eller katteafføring. Sømmene er stærke, og den anden ende er let at binde sammen.【Lækagesikre & Uduftende】Med en tykkelse på 8 mikroner blokerer de uduftende hundeposer effektivt lugten og forhindrer afføringen i at lække, så du kan holde dine hænder rene med minimal risiko for ubehagelige uheld.【Let at bruge】Tydeligt markeret åbningside og let at rive af design. Disse miljøvenlige hundeposeprodukter er lette at bruge, blot tag dem af rullen, ingen rivning, ingen huller og de vil ikke gå i stykker.【Miljøvenlige】Hundeposerne er designet til at give plads til din hånd, så du kan samle din hunds afføring op og beskytte miljøet. Det er essentielt for dit kæledyr og miljøvenligt.
Dimensioner
Bredde230 mm.
Dybde320 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.