LED B6 T8 10W 0.6M 4000K Plast

Aigostar Aigostar

New product

LED B6 T8 10W 0.6M 4000K Plast Udvid

Opgrader dit lys med dette energibesparende LED rør på 60cm. Med en lysfarve på 4000K og lavt strømforbrug på 10W, er det ideelt til kontorer og butiksarealer.

Mængde: 1 stk.
Længde: 0.6m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik

Læs mere..

  • Neutral

DKK 27,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Økonomisk og mere praktisk Letvægtsrør med andre LED T8-rør uden sammenligning med prismæssig fordel, er et virkelig praktisk LED-rør.
Bred lysstråle Fremragende lysgennemtrængelighed, 190° ekstra bred udsendelsesområde, opfylder belysningskravene for hjemmet, kontoret og kommercielle steder.
Overlegen ydeevne Røret bruger et nyt nanomaterialer-plastikmateriale, god sejhed, høj styrke, men har også nogle karakteristika som stødresistent, modstandsdygtig over for kompression, varmebestandig, varmebestandig, bakterieresistent osv. Det vil nemt blive beskadiget
Sikker dobbelt forsikring Hovedkroppen er V-0 brandhæmmende konstruktionsplastikmateriale, dobbeltisolerede ledningsdesign, ingen lækagerisiko, sikkert og trygt.
Letvægts nem installation PC-materiale med eksklusive lette egenskaber, så installationsprocessen er meget arbejdsbesparende, høj effektivitet.
God erstatning Udseendet arver kompaktformen for alle T8-rør, let at passe til en række miljøer, er et andet ideelt valg for at erstatte traditionelle lampe.
Bemærk
1、Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe til den.
2、Vær venlig ikke at adskille lampen, ikke foretage ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationåbninger.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1100 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningT8 rør
Højde588 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Erstat72W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.