LED T8 9W 0.6m 4000K Glas

Aigostar Aigostar

New product

LED T8 9W 0.6m 4000K Glas Udvid

Opgrader dit lys med vores effektive LED T8 9W rør på 60cm med en neutral hvid farvetemperatur på 4000K. Perfekt til alle typer af belysningsbehov.

Mængde: 1 stk.
Længde: 0.6m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas
Ydre materiale: PBT&Glas

Læs mere..

  • Neutral

DKK 21,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Start en ny tilværelse med ny belysning LED T8-rør er en kreativ oplevelse for AIGOSTAR. Med stigende krav til kvalitet og teknik er det bredt anvendeligt til forretningsbelysning og hjemmebelysning med fremtrædende overlegenhed.
Høj lysstyrkeeffekt Varmebestandig, højkvalitets glasrør, ikk-ledende, høj sikkerhedspræstation; glassets transmittans er højere end PC-skærmen, hvilket er fordelagtigt for lysudgangen.
Høj kvalitet LED-chips Høj kvalitets chip, ingen flimmer, høj lysstyrkeeffekt, ensartet lysstyrke og god CRI.
Stabil ydeevne, langtidsholdbar og holdbar Glasrøret med fremragende stabil ydeevne, 360° luftkontakt der sikrer, at varmeafgivelsen fordeles jævnt. Bliver ikke let gult under lang belysning, korrosionsbestandigt og holdbart.
EEI-klasse: A+
Let at matche, bred anvendelse Formen på glasrør er i overensstemmelse med almindelige lysstofrør, hvilket mere er i overensstemmelse med folks visuelle vaner; matcher alle stilarter af belysningsprogrammer. Det bruges bredt i supermarked, kontor, skole, fabrik, parkeringsplads, hjem og andre steder.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke900 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Dybde600 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
Erstat18W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.