Filament pære ST64, 8W, E27
mat hvid

Aigostar Aigostar

New product

Filament pære ST64, 8W, E27 - mat hvid Udvid

Den smukke Filament pære ST64 er perfekt til at skabe hyggelig belysning i dit hjem. Med sit elegante design og varme, matte hvide lys er den en stilfuld tilføjelse til enhver lampe eller loftpendel.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Mælkehvid lampeskærm
Ikke skrøbelig
ingen blænding
Klassisk udseende
Ra>=80
Høj kvalitet og lysstyrke chip
Stabil lyskilde
Energibesparende og forbrug nedsættende.
Form: ST64.
Produktfarve: Mælkehvid lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 33,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne mælkehvide filament lampeskærm er en smuk og energieffektiv belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 8W kan den erstatte en traditionel 66W glødepære, hvilket betyder betydelige energibesparelser over tid. Lampen tilsluttes let til en almindelig 230V stikkontakt med en E27 stor fatning.

Med en lysstyrke på 900 lumens og en imponerende spredning på 330 grader, sikrer lampen en jævn og behagelig belysning i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer, at farverne vises klart og naturligt, hvilket er ideelt til daglig brug i hjemmet eller på kontoret.

Den mælkehvide farve på lampeskærmen giver en varm og indbydende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning. Den varme kulør på 2700K er perfekt til afslapning og hygge.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på kvaliteten af din investering. Lampen har dimensioner på 142 x Ø64 mm, hvilket gør den velegnet til mange forskellige lamper eller armaturer.

Uanset om du bruger lampeskærmen til at belyse stuen, spisebordet eller kontoret, vil den sikre en behagelig og effektiv belysning, der passer til dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke900 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde142 mm.
Diameter64 mm.
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat66W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.