Filament C35 E14 4W 2700K
LED Dæmpbar Klar

Aigostar Aigostar

New product

Filament C35 E14 4W 2700K - LED Dæmpbar Klar Udvid

Oplev en moderne twist på den klassiske glødepære med denne dæmpbare Filament C35 LED-pære. Med sit varme 2700K lys og smukke klar design passer den perfekt til enhver dekorativ belysning i hjemmet.

Mængde: 1 stk.
Form: C35.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 24,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På vej ind


Produktbeskrivelse

Dette LED filamentpære er en energieffektiv og stilig løsning til dine belysningsbehov. Med en effekt på 4W kan denne pære erstatte en traditionel pære på hele 38W, hvilket vil bidrage til at reducere energiforbruget og spare penge på din elregning.

LED pæren tilsluttes nemt til en 220-240V strømkilde og har en lysstyrke på 400 lumens med en høj grad af spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys i rummet.

En vigtig faktor at overveje ved valg af belysning er lyskvaliteten. Denne LED pære har en farvegengivelsesindeks (RA værdi) på 80-85, hvilket betyder at lyset er naturligt og viser farverne ægte og flot. Dette er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære og sikrer, at alle farver kommer til deres ret.

En ekstra fordel ved denne LED pære er, at den er dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte stemning i rummet. Dette øger også fleksibiliteten og brugervenligheden af produktet.

Med en 3 års producentgaranti kan du have ro i sindet med hensyn til produktets kvalitet og ydeevne over tid.

Kulør på lyset

Denne LED filamentpære er tilgængelig i en varm hvid nuance med en farvetemperatur på 2700K. Den varme kulør af lyset skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til steder hvor du ønsker at skabe en indbydende stemning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat38W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.