LED Dæmpbar Glødepære
G45 E27 4W 6500K Klar

Aigostar Aigostar

New product

LED Dæmpbar Glødepære - G45 E27 4W 6500K Klar Udvid

Skab den perfekte stemning med vores dæmpbare LED glødepære. Med en effektiv 4W og en klar 6500K lysfarve er denne G45 E27 pære ideel til dekorative formål.

Mængde: 1 stk.
Form: G45.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Kold

DKK 28,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Dæmpbar Glødepære, G45 E27 4W 6500K Klar

Data om produktet:

Effektivitet og energibesparelse: Denne LED glødepære på 4W erstatter en traditionel 38W glødepære, hvilket betyder, at du kan opnå betydelige energibesparelser. Ved at skifte til LED-teknologi kan du reducere dit energiforbrug og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 400 lumens og en spredning på 360 grader kan denne glødepære sikre en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset om det er til belysning af en stue, et køkken eller et kontor, vil denne glødepære kunne skabe en behagelig atmosfære.

Lyskvalitet: Denne glødepære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den er i stand til at vise alle farver på en naturlig og ægte måde. Med dette naturlige lys kan du skabe den rette stemning og lysforhold i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Dæmpbar funktion: En praktisk funktion ved denne glødepære er, at den kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov. Dette giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger og atmosfærer alt efter tidspunkt på dagen eller aktivitet i rummet.

Garanti: Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed ved dit køb. Du kan være sikker på, at produktet er af høj kvalitet og fungerer som forventet.

Tilgængelige farver: Denne glødepære fås i kold hvid (6500K). Kold hvidt lys giver et klart og koldt lys med et blåligt skær. Det er en sjælden farve i Skandinavien, men bruges ofte til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorationer, hvor en mere intens belysning er ønsket.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat38W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.