LED DÆMPBAR FILAMENT C35 E27
4W 2700K / KLAR

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED DÆMPBAR FILAMENT C35 E27 - 4W 2700K / KLAR Udvid

Skab en hyggelig og varm atmosfære i dit hjem med denne dæmpbare LED filamentpære. Med sit klare design og varme hvide lys er den perfekt til dekorative formål.

Mængde: 1 stk.
Form: C35.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 25,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED-dæmpbare filament C35 pære er en energieffektiv erstatning for traditionelle 38W pærer. Med kun 4W forbrug kan du nyde en lysstyrke på 400 lumens, hvilket sikrer tilstrækkelig belysning til mange forskellige formål. Pæren tilsluttes til en almindelig 220-240V forsyning, hvilket gør den nem at installere i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Lyskvaliteten er i fokus med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Med en høj spredning på 360 grader får du en jævn fordeling af lyset, der sikrer en behagelig belysning i rummet. Du kan endda dæmpe lyset efter behov, så du kan skabe den ønskede stemning og atmosfære.

Denne pære kommer i en varm hvid (2700K) kulør, der giver en hyggelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en behagelig stemning, perfekt til afslapning eller hyggelige stunder derhjemme.

Med en holdbarhed og pålidelighed i fokus tilbyder producenten en 3 års garanti på dette produkt, så du kan have ro i sindet ved købet af denne LED-pære. Den er designet til at holde i lang tid med minimalt vedligeholdelsesarbejde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat38W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.