LED DÆMPBAR FILAMENT C35 E14 4W 2200K
AMBER

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED DÆMPBAR FILAMENT C35 E14 4W 2200K - AMBER Udvid

Skab en varm og hyggelig stemning derhjemme med denne dæmpbare LED filamentpære i en smuk amberfarve. Perfekt til dekorative belysningsformål.

Mængde: 1 stk.
Form: C35.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Produktfarve: Rav.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 26,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED dæmpbare filament pære i C35 E14 format er en energieffektiv erstatning for en 38W glødepære. Med en effekt på blot 4W er denne pære designet til at opfylde dine behov for lys i hjemmet eller på kontoret. Med en lysstyrke på 400 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, kan du være sikker på en jævn fordeling af lys i rummet.

Lyskvaliteten er vigtig, og denne pære har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der smukt og ægte viser alle farver. Uanset om du har brug for belysning til arbejde eller afslapning, har denne pære den rette kvalitet til at opfylde dine behov.

Du kan nemt tilslutte denne LED-pære til en 220-240V strømkilde, og med mulighed for at dæmpe lyset kan du justere lysstyrken efter behov. Dette giver dig fuld kontrol over atmosfæren i rummet og skaber den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Den ekstra varme kulør på lyset med en temperatur på 2200K giver en hyggelig og indbydende atmosfære, der minder om det traditionelle udseende af glødepærer. Denne vintage-stil belysning er perfekt til at skabe en varm og indbydende stemning i ethvert rum.

Med en holdbarhed på op til 3 år og producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af denne LED-filamentpære. Skift til denne energieffektive og miljøvenlige løsning for at spare energi og penge på lang sigt, samtidig med at du nyder det varme og naturlige lys, den leverer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat38W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.