MCB 1P 63A C-Kurve

Aigostar Aigostar

15277-0

New product

MCB 1P 63A C-Kurve Udvid

Beskyt dit elektriske system med denne pålidelige MCB 1P 63A C-Kurve. Ideel til både hjem og kontor med dens effektive strømkontrol.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelse.
Produktfarve: Grå.
Hovedmaterialer: PA66&T3.

Læs mere..

DKK 31,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fin forarbejdning Integreret design, rig på funktioner, streng kontrol af hver fremstillingsdetalje fra modelleringsdesign til proces for materialevalg, oplev gentagen polering og test, lille størrelse med store funktioner, giver sikkerhed for husstandselektricitet.
Øjeblikkelig afbrydelse ved kortslutning Høj ydeevne af høj kvalitet, følsom respons, i tilfælde af kortslutningsfejl i kredsløbet kan afbryderen hurtigt afbryde strømforsyningen, opnå sikkerhedsbeskyttelse, forhindre eksplosion af elektrisk kortslutning, holde familien væk fra skjulte problemer.
Overbelastningsbeskyttelse Når strømmen i kredsløbet er større end den nominelle strøm for ledningen, vil afbryderen afbryde strømforsyningen for at forhindre skader på ledningen.
Flammehæmmende skal Brandhæmmende PA-materiale, modstandsdygtigt over for høj temperatur, forbedrer effektivt produktsikkerheden.
En behagelig håndtag Håndtaget følger menneskekroppens vane, stribedesign, forbedrer betjeningskomforten.
Med kiggevindue Rød og grøn indikationsvindue, klart at se strøm tændt og slukket, undgå fejlbetjening.
Stabil drift Tilpasning til temperaturforskellen fra -5℃ til 40℃, oprethold en stabil og effektiv normal drift i de fire årstider under forskellige miljøtemperaturændringer.
FORBINDELSE Terminal forzinket med A3-jern, rustfri og modstandsdygtig over for oxidation, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3,5 m skinneinstallation Stramt greb, fastgørelse til skinne, mere bekvem installation.
Dimensioner
Højde74.5 mm.
Bredde17.8 mm.
Dybde81 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230/400V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.