MCB 2P 16A C-Kurve

Aigostar Aigostar

15279-0

New product

MCB 2P 16A C-Kurve Udvid

MCB 2P 16A C-Kurve er en pålidelig og effektiv miniatureafbryder, der garanterer sikker drift af dine elektriske apparater og installationer. Med sin 16A kapacitet og C-kurven beskytter den dine kredsløb mod overbelastning og kortslutning.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelse.
Produktfarve: Grå.
Hovedmaterialer: PA66&T3.

Læs mere..

DKK 51,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fremragende proces Integreret design, rig på funktioner, streng kontrol af hver fremstillingsdetalje fra modelleringsdesign til processen med materialevalg, erfaring med gentagen polering og test, lille størrelse med store funktioner, giver sikkerhed for husholdningselektricitet.
Øjeblikkelig afbrydelse ved kortslutning Høj kvalitetspræstation, følsom respons, i tilfælde af kortslutningsfejl i kredsløbet, kan sikringsafbryderen hurtigt afbryde strømforsyningen, opnå sikkerhedsbeskyttelse, forhindre elektrisk kortslutning og eksplosion, holde familien væk fra skjulte problemer.
Overbelastningsbeskyttelse Når strømmen i kredsløbet er større end den nominelle strøm for ledningen, vil sikringsafbryderen afbryde strømforsyningen for at forhindre skade på ledningen.
Flammehæmmende skal Brandhæmmende PA-materiale, modstandsdygtighed mod høje temperaturer, forbedrer effektivt produktsikkerheden.
En behagelig håndtag Håndtaget følger menneskekroppens vane, stribedesign, forbedrer betjeningskomforten.
Med kiggevindue Rød og grøn indikatorvindue, klart at se tændt og slukket, undgå fejlbetjening.
Stabil drift Tilpasning til temperaturforskelle fra -5℃ til 40℃, oprethold en stabil og effektiv normal drift i de fire sæsoner under forskellige temperaturændringer i miljøet.
FORBINDELSE Terminal galvaniseret med A3-jern, rust- og oxidationsbestandig, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3,5 m guide skinneinstallation Tæt lås, der fastholder guide skinnen, mere bekvem installation.
Dimensioner
Højde74.5 mm.
Bredde35.5 mm.
Dybde81 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230/400V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.