MCB 2P 20A C-Kurve

Aigostar Aigostar

15280-0

New product

MCB 2P 20A C-Kurve Udvid

Beskyt dine elektriske kredsløb med denne pålidelige MCB 2P 20A C-kurve. Perfekt til effektiv styring af strøm og sikkerhed i dit hjem eller arbejdsplads.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelse.
Produktfarve: Grå.
Hovedmaterialer: PA66&T3.

Læs mere..

DKK 51,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fin proces Integreret design, rig på funktioner, streng kontrol af hver fremstillingsdetalje fra modelleringsdesign til processen med materialevalg, erfaring med gentagen polering og testning, lille størrelse med store funktioner, sikrer sikkerhed for husholdningselektricitet.
Øjeblikkelig strømafbrydelse ved kortslutning Høj kvalitetsydelse, følsom respons, i tilfælde af kortslutningsfejl i kredsløbet, kan afbryderen hurtigt afbryde strømforsyningen, opnå sikkerhedsbeskyttelse, forhindre elektrisk kortslutning og holde familien væk fra skjulte farer.
Overbelastningsbeskyttelse Når strømmen i kredsløbet er større end den nominelle strøm for ledningen, vil afbryderen afbryde strømforsyningen for at forhindre skade på ledningen.
Flammehæmmende skal Brandhæmmende PA-materiale, høj temperaturbestandighed, forbedrer effektivt produktsikkerheden.
En behagelig håndtag Håndtaget følger menneskekroppens vane, stribe design, forbedrer betjeningskomforten.
Med kiggevindue Rødt og grønt indikeringsvindue, klart at se tændt og slukket, undgå fejlbetjening.
Stabil drift Tilpasning til temperaturforskelle fra -5℃ til 40℃, opretholder en stabil og effektiv normal drift i de fire årstider under forskellige temperaturændringer i miljøet
FORBINDELSE Terminal galvaniseret med A3-jern, rustbeskyttelse og oxidation, mere solid og pålidelig forbindelse, mere sikker at bruge.
3,5 m skinneinstallation Tæt lås, fast fastgørelse af skinne, mere bekvem installation.
Dimensioner
Højde74.5 mm.
Bredde35.5 mm.
Dybde81 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230/400V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.