Adam Elkedel 1,7L Glas/Plastik Sort

Aigostar Aigostar

15842-0

New product

Adam Elkedel 1,7L Glas/Plastik Sort Udvid

Den stilfulde Adam Elkedel i sort glas/plastik med en kapacitet på 1,7 liter er det perfekte køkkenudstyr til hurtig og effektiv opvarmning af vand. Med et moderne design og let betjening er denne elkedel ideel til både hjemmebrug og på kontoret.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Materiale i fødevarekvalitet
Tørkogningssikring: Ja
Kapacitet: 1,7L
Basen kan roteres: 360 grader og adskilles
Volume: 1700ml
Kabellængde: 0,75m
Knaptype: Knap
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Glas&Plastik
Ydre materiale: Glas
Indvendigt materiale: Glas&Stainless steel

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 238,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Oplyst LED-indikatorlys】Med en oplyst display kan glaskedlen give dig visuel nydelse, når den er i brug. Perfekt til dit køkken eller spisekammer.
【Holdbar og Hurtig Kedel】1,7L krop lavet af høj borosilikatglas, som er holdbart og modstandsdygtigt over for pletter. Med 2200 watt effekt tager det kortere tid at koge vandet op.
【Sikkerhed】Kog-tør-beskyttelse, når den er tændt, men der ikke er vand i kanden, og automatisk slukning ved kogefunktion sikrer, at du aldrig når til brændepunktet.
【Unikt design】Rul kablet på bunden af basen sammen, så det er nemmere at opbevare; aftagelig og vaskbar tudfilter for at sikre de reneste resultater; med en skala bliver det mere praktisk at bruge.
【Kvalitetssikring】GS- og ROHS-certifikat. 2 års garanti. For eventuelle fejl i materialerne eller håndværket på Aigostar produkter, bedes du venligst kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe dig.
Dimensioner
Højde244 mm.
Bredde159.5 mm.
Dybde220 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1850-2200W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.