Rejse-Elkedel 650W 0,6L Drypfri Plast
Blå

Aigostar Aigostar

15877-0

New product

Rejse-Elkedel 650W 0,6L Drypfri Plast - Blå Udvid

Den perfekte rejsekammerat til din næste tur - den kompakte og kraftfulde rejse-elkedel i blå plastik. Med drypfri tud og kapacitet på 0,6 liter, er den ideel til en hurtig opkogning, uanset hvor du befinder dig.

Mængde: 1 stk.
Volumen: 600ml
Kabellængde: 0.75m
Knaptype: knap
Produktfarve: Blå
Hovedmaterialer: Plastik

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 135,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Kompakt design】Denne rejsekedel har en kapacitet på op til 0,6L, ideel til en eller to personer. Opvarmning med 650 watt effekt bringer vandet i kog på cirka tre minutter. Derudover er hovedkroppen og basen integreret for nem transport.
【BPA-fri】Kedelens krop bruger fødevaregodkendt plastmateriale, som er 100% BPA-fri uden skadelige Bisphenol A-kemikalier, sundt og sikkert for dig og din familie.
【Praktisk design】On/Off LED-lysindeksator for nem brug. Et tryk på/sluk-knappen og en simpel låg-åbningsknap for bekvem betjening. Kølig håndtag for nemt greb. Inkluderer 2 kopper og 2 skeer, som nemt kan opbevares i kedlen.
【Sikkerhed】Kog-tør beskyttelse, når den er tændt, men der ikke er vand i kanden, og skjult varmeelement slukkes automatisk ved kogning for at sikre, at du aldrig når kogepunktet.
【Kvalitetssikring】RoHS- og LFGB-certificerede. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, kan du altid kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Dimensioner
Højde166 mm.
Bredde108 mm.
Dybde166 mm.
Effekt & spænding
Forbrug650W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.