LED G4 1.3W 6500K Hvid
Dobbelt pakke

Aigostar Aigostar

New product

LED G4 1.3W 6500K Hvid - Dobbelt pakke Udvid

Skab en lys og energieffektiv belysning med disse dobbeltpakkede LED G4-pærer på 1,3W. Med en kold hvid farvetemperatur på 6500K er de perfekte til at oplyse dit hjem med en ren og klar belysning.

Antal: par
Pakkeantal: 2 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 27,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED G4 1.3W 6500K Hvid dobbeltpakke er det perfekte valg, når du ønsker at opgradere dine lyskilder til en mere energieffektiv og holdbar løsning. Med en effekt på blot 1.3W kan disse LED-pærer erstatte traditionelle 12W pærer, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser og en længere levetid.

Disse LED-pærer med G4 fatning er designet til at tilsluttes en 12V strømkilde, hvilket gør dem velegnede til mange forskellige applikationer. Med en lysstyrke på 120 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, vil disse LED-pærer give dig en jævn og ensartet belysning, uanset hvor de installeres.

Høj lyskvalitet er en nøglefaktor ved disse LED-pærer, da de har en høj farvegengivelsesindeks (RA) værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket vil gøre farverne i dit rum eller objekter virkelig skiller sig ud. Den kold hvide (6500K) farvetemperatur giver en skarp og lys belysning, der er ideel til områder, hvor præcision og klarhed er afgørende.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på, at disse LED-pærer er af høj kvalitet og vil fungere pålideligt i lang tid fremover. Deres kompakte dimensioner på 12 x 9.5 x 37.5 mm gør dem nemme at installere i forskellige armaturer og lamper.

Den kold hvide belysning med et blåligt skær er ideel til specielle anvendelser såsom malerkabiner, akvarier eller dekoration, hvor et koldt og klart lys er påkrævet.

Med denne dobbeltpakke af LED G4 1.3W pærer får du et pålideligt, energieffektivt og holdbart belysningsvalg, der vil opfylde dine behov og skabe den perfekte belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke120 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningG4
Højde9.5 mm.
Bredde12 mm.
Dybde37.5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1.3W
Erstat12W
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.