Lora Ionisk Hårtørrer 2400W
Sort

Aigostar Aigostar

15919-0

New product

Lora Ionisk Hårtørrer 2400W - Sort Udvid

Få hurtig og effektiv hårtørring med Lora Ionisk Hårtørrer på 2400W i elegant sort design. Opnå et skinnende og glat resultat uden frizz.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 2 Hastighedsindstillinger
3 Varmeindstillinger Overophedningsbeskyttelse
Negativ ionfunktion Trådlængde: 1,75 m
Kraftig luftstrøm: 56,88 km/t
Produktfunktion: Tørring; Modellering
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PC

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 205,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ionisk Teknologi: Negativ ionisk teknologi kontrollerer krus effektivt, låser fugt inde og får håret til at skinne og være sundt, samtidig med at den hjælper med at forebygge ekstrem varmeskade.

2400 Watt Power: Med 2400 watt power tager det mindre tid at tørre dit hår end med den traditionelle lavere effektdesign, hvilket gør det meget hurtigere at tørre håret.

2-Hastighed/3-Varme/Kold Knap: 3 varme/2 hastighedsindstillinger bidrager til hurtig tørring, almindelig tørring og styling. Koldskudsknappen låser din stil for skønhedssalonsresultater (Inkluderer Smoothing Concentrator & Volumizing Diffuser).

Nem at Bruge: Let vægt gør det nemmere at holde i hånden. Ophængningsløkken er designet til nem opbevaring. Det aftagelige filter holder din hårtørrer i topform og er nem at rengøre.

Kvalitetssikring: 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.

Dimensioner
Højde286 mm.
Bredde99 mm.
Dybde249 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2400W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.