LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot 16W 4000K
Rundt, Planmonteret (Udskæring: 155mm)

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot 16W 4000K - Rundt, Planmonteret (Udskæring: 155mm) Udvid

Opgrader dit belysningssystem med denne moderne LED loftslampe med kantbelyst design. Perfekt til montering i loftet med en udskæring på 155mm.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Hvid ramme.
Form: Rund.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: plastik&aluminium.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 87,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Prisvenligt slankt nedadgående lys E6 er AIGOSTAR's nyeste ultratynde nedadgående lysserie, der specielt er lanceret til almindelige familier. Produktets design er stadig baseret på arkitektonisk æstetik, hvilket giver lampen mere dekoration og koordination og bringer en enheds løsning til loftdekoration for flere familier.
Tynd og smuk Tynd, er den fælles funktion for E6's fulde sortiment af produkter, tykkelsen af hele lampen er mindre end en tredjedel af den almindelige nedadgående lys.
Fortsættelse af det klassiske Unik prisfordel, produktets udseende og kvalitet kan sammenlignes med E5-seriens ultratynde nedadgående lys.
To typer rammer Det helt hvide og sølvrammedesign gør de dekorative elementer på loftet mere rigelige. Den helt hvide ramme skaber en rolig atmosfære, og den sølvfarvede ramme fremhæver den elegante dekorationsstil.
Fuld farve Hvert W-nummer har gule, varme hvide og hvide farvetemperaturprodukter, hvilket betyder at rummet kan få den ønskede lysfarve baseret på personlige præferencer.
Den nye emballage Den nye blisterkortemballage, produktet er helt ude af kassen og i direkte kontakt med dit syn.
A + klasse energieffektive produkter
Bemærk
1、 Lampen skal anvende den angivne strøm for sikkerheden.
2、 For at sikre sikkerheden bedes du overlade installation, vedligeholdelse, inspektion af lamper til elektriske fagfolk.
3、 Der skal være mindst 75mm omkring lysarmaturet til ventilation, og det må ikke være dækket af isoleret materiale eller lignende til enhver tid.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1648 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde32 mm.
Diameter170 mm.
Hulstørrelse160 mm.
Effekt & spænding
Forbrug16W
Erstat82W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.