IP65 Vandtæt Indbygningsspot, 4.8W, 6500K, Rund, Sort, 1stk

Aigostar Aigostar

New product

IP65 Vandtæt Indbygningsspot, 4.8W, 6500K, Rund, Sort, 1stk Udvid

Hold dine lofter stilfulde og moderne med vores IP65 Vandtætte Indbygningsspot i sort design. Med en effekt på 4.8W og en kølig hvid belysning på 6500K er dette spot perfekt til badeværelser eller udendørs brug. Køb nu og få en enkelt spot med i pakken!

Mængde: 1 stkProduktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-3 dage


Effektiv og holdbar indbygningsspot til udendørs brug

Dette IP65 vandtætte indbygningsspot er ideelt til udendørs belysning med sin robuste design og høje kvalitet. Med en effekt på 4.8W og mulighed for tilslutning til 220-240V forsyning, er denne spot en energieffektiv løsning til at lys op i din have, på terrassen eller andre udendørs områder.

Den høje spredning på 100 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære og sikre god synlighed. Med en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at dette spot giver et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og ægte.

Spotlyset leveres i en neutral hvid (4000K) kulør, der skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør det ideelt til at fremhæve belyste emner på en naturlig måde.

Med dimensioner på 37 x 89 mm og en hul størrelse på 68 mm, kan dette indbygningsspot nemt monteres i de fleste overflader. Den IP65 certificering gør spotlyset velegnet til udendørs brug, da det tåler vandstænk og regn.

Produktet leveres med integreret lyskilde og en 3 års producentgaranti, der sikrer dig en holdbar og pålidelig belysningsløsning til mange års brug. Kombinationen af høj kvalitet, energieffektivitet og holdbarhed gør dette indbygningsspot til et ideelt valg til udendørs belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde37 mm.
Dybde89 mm.
Hulstørrelse68 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.8W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.