KatteTræ L49xW35xH60cm
Brun

Nobleza Nobleza

16686-0

New product

KatteTræ L49xW35xH60cm - Brun Udvid

Produktfarve: Brun.
Hovedmaterialer: Spånplade, polyesterstof, sisal.

Læs mere..

DKK 326,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Høj Kvalitet】Lavet af sikre og miljøvenlige materialer. Overfladen er indpakket i uskadelige naturlige sisalfibre og blød plys, der skaber et behageligt sted for dine katte.
【Let at Samle & Skille ad】Bærbar og pladsbesparende, meget let at samle og skille ad med det medfølgende værktøj.
【Unikt Design】(49*35*60)cm; Denne 2-etagers struktur kan perfekt rumme mere end 2 katte; Katetræet inkluderer 2 runde toppe til fugleperspektiv, en hule til at gemme sig eller slappe af og 2 sisal-indpakkede søjler.
【Stærk Stabilitet】Lavet af høj kvalitet MDF og robuste stolper, blød plys og sisalreb, samt avanceret katteklatresøjle, det er mere robust og stabilt; nemt at rengøre med den bløde, højkvalitets plys.
【Uendelig Underholdning】Dette søde katetræ er en ideel gave til dine katte, det imødekommer dine kattes instinktive adfærd som kradser, klatrer, springer og gemmer sig. Unik form; foretrukken plysstof; blød farve; alt sammen til kattenes fornøjelse.
Dimensioner
Højde600 mm.
Bredde350 mm.
Dybde490 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.