Skyggeløs LED Rengøringslampe 18W 0.9M 4000K IP20

Aigostar Aigostar

New product

Skyggeløs LED Rengøringslampe 18W 0.9M 4000K IP20 Udvid

Effektiv LED rengøringslampe med skyggeløst lys og enkel installation. Ideel til professionelt brug med 18W og 4000K farvetemperatur.

Mængde: 1 stk.
Længde: 0.9m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 164,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Originalt design, bedste valg til forretningsbelysning Shadowless serie rensningslampe, nyt originalt design, enkel mode udseende, blød lys effektivitet, fanger folks hjerte med unikt lyspunkt. Giver rummet en ny definition, som er de bedste værktøjer til store udstillinger og hjemmebelysning.
Skyggefri forbindelse, enkel mode udseende Skyggefri forbindelsesfunktion, der giver den bedste belysningsoplevelse. Rør endekappen uden kantning, samling kompakt, belysning uden mørke, når de er forbundet i serie.
Ensartet lysstyrke, behagelig belysning Høj kvalitet LED-chips, høj lysstyrke og spar strøm, holdbar og stabil, klart og blødt lys, høj farvegengivelsesindeks.
PC plastikhus, brandhæmmende og høj temperaturbestandighed, sikker og pålidelig
Stikforbindelse, let at installere Lysarmaturet med stikdesign i begge ender, hurtig forbindelse og nem installation. Lampen er også udstyret med hjørneforbindelseslinjer, der nemt kan forbindes i serie uden bekymring for hjørner.
Flere installationsmuligheder, mode og nem matchning Ophængningsledning, loft og andre installationsmuligheder, der passer til forskellige lejligheder, der er bredt anvendelig til butikker/supermarkeder/butikker/gangveje/galleri og anden grundlæggende belysning, især til varerhylder og udstillingsvinduer.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8035.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Bredde70 mm.
Dybde880 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat100W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.