Skyggefri LED Forbindelsesrensningslampe
IP20, 1.2m, 24W, 4000K

Aigostar Aigostar

New product

Skyggefri LED Forbindelsesrensningslampe - IP20, 1.2m, 24W, 4000K Udvid

Effektivt lys uden skygge med denne Skyggefri LED Forbindelsesrensningslampe. Perfekt til indendørs brug med en længde på 1.2m, 24W og en behagelig belysningstemperatur på 4000K.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,2 m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 197,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Originalt design, det bedste valg til forretningsbelysning Shadowless serie luftrensningslampe, nyt originalt design, enkel mode-udseende, blødt lys, fanger folks hjerte med unik lysplet. Giver rummet en ny definition, det bedste værktøj til store udstillinger og hjemmebelysning.
Shadowless forbindelse, enkel mode-udseende Shadowless forbindelsesfunktion, der tilbyder den bedste belysningsoplevelse. Rørendekappen uden kantning, samling kompakt, belysning uden mørke, når de er forbundet i serie.
Ensartet lysstyrke, behagelig belysning Høj kvalitet LED-chips, høj lysstyrke og energibesparelse, holdbare og stabile, lys og blød belysning, høj farvegengivelsesindeks.
PC-plastikhus, brandsikkerhed og høj temperaturbestandighed, sikker og pålidelig
Stikforbindelse, nem installation Armaturet har stik- og stikdesign ved begge ender, hurtig forbindelse og nem installation. Lampen er også udstyret med hjørneforbindelseslinjer, hvilket gør det nemt at forbinde i serie uden at bekymre sig om hjørner.
Flere installationstyper, mode og nem at matche Ophængningswire, loft og andre installationsmetoder, der passer til forskellige lejligheder, som er bredt anvendelige til butikker/supermarkeder/butikker/passager/galleri og anden grundlæggende belysning, især til varereol og udstillingsvinduer.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8035.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Bredde70 mm.
Dybde1180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat150W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.