LED Loftslampe 12W
6500K med Sort Kant - Påbygning

Aigostar Aigostar

New product

LED Loftslampe 12W - 6500K med Sort Kant - Påbygning Udvid

Opgrader dit hjem med vores moderne LED loftslampe. Med et strømlinet design og kraftigt lys er den perfekt til enhver rum i huset.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Høj-effektivitetschip med PC linse, genskaber lys jævnt og uden pletter.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Plastik & Jern.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Enkel stil er udsøgt og praktisk】Ren hvidt design, slank let krop, enkel og klassisk, kan drive forskellige stilarter af hjemmedekoration, og kan leve i harmoni med forskellige stilarter og funktioner af rumscener. Skab et let liv med enkelhed, lyst og farverigt. Den har et bredt anvendelsesområde, egnet til restauranter, soveværelser, studieværelser, altaner, konferencelokaler osv. Den er holdbar og er et godt valg.
【Kvalitets LED lyskilde】høj kvalitet høj lysstyrke LED chip, lavt lysnedbrydning, klart lys, høj farvegengivelsesindeks, mere behagelig og naturlig belysningsoplevelse.
【Højtransmissions lampeafdækning】Masken er godt udvalgt, og lampen er mere holdbar. Vælg høj kvalitet PVC materiale, høj lysgennemtrængelighed, ensartet lys effekt, blødt og naturligt transmitteret lys; masken er ikke let at blive gul og skør, hvilket forbedrer holdbarheden af hele lampen.
【Proces- og kvalitetsforfølgelse】Chassiset og lampeskærmen er fint spliced, og lampen er smukkere som helhed. Bedre tætningsydelse, reducerer indtrængen af støv, flyvende insekter og rengøringsbesvær.
【Energibesparende og stabil】Stabil belysning, lang levetid, mere energibesparende.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde50 mm.
Diameter230 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat83W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.