LED Loftlys 12W 6500K
Påbygning

Aigostar Aigostar

New product

LED Loftlys 12W 6500K - Påbygning Udvid

Få et moderne og energibesparende lys med vores LED loftlys på 12W i en kølig 6500K farvetemperatur. Nem at montere og perfekt til enhver indretning.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Chip med høj effektivitet med PC-linse, ensartet lys uden plet.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik & Jern.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 126,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Enkel stil er udsøgt og praktisk】Ren hvidt design, slank let krop, enkel og klassisk, kan matche forskellige stilarter af hjemmeindretning og harmonere med forskellige stilarter og funktioner i rummets scene. Skab et let liv med enkelhed, lyst og farverigt. Lampen har et bredt anvendelsesområde, egnet til restauranter, soveværelser, studier, altaner, konferencerum osv. Den er holdbar og et godt valg.
【Kvalitets LED lyskilde】Høj kvalitet høj lysstyrke LED chip, lavt lysnedbrydning, skarpt lys, høj farvegengivelsesindeks, mere behagelig og naturlig belysningsoplevelse.
【Højtransmissionslampedæksel】Masken er nøje udvalgt, og lampen er mere holdbar. Vælg høj kvalitet PVC materiale, høj lysgennemtrængning, ensartet lys effekt, blød og naturlig gennemtrængende lys; masken bliver ikke let gul og skør, hvilket forbedrer hele lampens holdbarhed.
【Proces og kvalitetsforfølgelse】Chassiset og lampeskærmen er fint samlet, og lampen er mere smuk som helhed. Bedre tætningsydelse, reducerer indtrængen af ​​støv, flyvende insekter og rengøringsproblemer.
【Energibesparende og stabil】Stabil belysning, lang levetid, mere energibesparende.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1300 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde67 mm.
Diameter260 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat88W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.