LED Loftlampe 20W
4000K Hvid Kant - Påbygning

Aigostar Aigostar

New product

LED Loftlampe 20W - 4000K Hvid Kant - Påbygning Udvid

Opgrader din belysning med denne moderne LED loftlampe på 20W. Med en neutral hvid kant og nem påbygning, får du både effektivitet og stil i ét produkt.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Højeffektiv chip med PC-linse, ensartet lys uden pletter.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik & Jern.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 174,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Artful design, wonderful experience Enkel æstetik, kontraheret men ikke simpel. Metalrammen er blevet poleret og bagt flere gange og er matchet med en LED-lys kilde med høj farvegengivelse. Skaber en frisk og moderne nordisk hjemmeatmosfære og fremkalder en glad hjemmeoplevelse både indefra og udefra. Belyser ethvert sted i spisestuen, soveværelset, studierummet og altanen, og skaber et komfortabelt og ideelt hjem, hvor man kan leve et enkelt men varmt liv.
High brightness LED chip Høj kvalitet LED-chip, ensartet lys, beskytter øjnene uden flimmer, konsekvent lysfarve, naturlige og virkelighedstro farver, beskytter familiens øjne.
High quality PVC lampshade Ensartet og udsøgt lampeskærm, god gennemsigtighed, blødt og behageligt lys uden blænding, solidt og stabilt.
Delicate craft, long time company Kompakt håndværksdesign, der forhindrer ophobning af flyvende insekter og støv; beskytter produktets stabile ydeevne og forbedrer levetiden.
Easy to install without worrying Overflademontage design, nem at bruge, installeres med høj effektivitet, mere bekvemt og uden bekymringer.
Save energy and stable Stabil lyskilde, lang levetid, lavt energiforbrug og høj effektivitet, brug uden bekymringer.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2100 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde50 mm.
Diameter300 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Erstat131W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.