WB Smart LED Glødetråd G125 E27 4.9W RGBW

Aigostar Aigostar

New product

WB Smart LED Glødetråd G125 E27 4.9W RGBW Udvid

Opgrader dit hjem med vores WB Smart LED Glødetråd pære! Skift farver og lysstyrke direkte fra din smartphone for den perfekte stemning i ethvert rum.

Produktbeskrivelse

Dette Smart LED glødetråds pære er det perfekte valg for dig, der ønsker en energieffektiv og stilfuld lyskilde. Med en effekt på 4.9W, erstatter denne LED pære en traditionel pære på hele 35W, hvilket både sparer dig penge på elregningen og er godt for miljøet.

Denne LED pære har en stor E27 fatning og tilsluttes nemt til en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 420 lumens og en spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer desuden, at farver vises ægte og naturlige, hvilket er perfekt til både hjemmet, kontoret eller andre rum, hvor lyskvaliteten er vigtig.

Denne Smart LED pære kommer med en 3 års producentgaranti, så du kan trygt nyde det skarpe og energieffektive lys i mange år fremover.

Kulør på lyset

Denne Smart LED pære fås i en varm hvid kulør på 2700K. Den varme kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, som er perfekt til hyggeaftener derhjemme eller til at skabe en hyggelig stemning i ethvert rum.

Med dimensionerne 163 x Ø125 mm, passer denne Smart LED Glødetråd G125 E27 pære perfekt ind i de fleste lamper og armaturer, og giver dig mulighed for at opgradere din belysning på en nem og stilfuld måde.

Læs mere..

  • Varm

DKK 182,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

WB Smart LED Glødetråd G125 E27 4.9W RGBW er en energieffektiv LED-pære med en stor E27 fatning, der erstatter en traditionel 35W glødepære. Med en effekt på 4.9W og tilslutning til en 230V strømkilde, er denne LED-pære en ideel løsning til at reducere energiforbruget og samtidig opretholde et godt lysniveau.

Den høje lysstyrke på 420 lumens og en imponerende spredning på 300 grader sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet. Med en RA værdi på 80-85 leverer LED-pæren en høj kvalitet af lys, der viser farverne ægte og klart, hvilket gør den egnet til de fleste belysningsbehov.

Denne LED-pære kommer med en producentgaranti på 3 år, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved køb af produktet.

Kulør på lyset

LED-pæren fås i varm hvid (2700K), hvilket skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde rummets indretning.

Med dimensionerne 163 x Ø125 mm passer LED-pæren nemt ind i de fleste lamper og armaturer, hvilket giver dig fleksibilitet i forhold til belysningssituationen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke420 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde163 mm.
Diameter125 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat35W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.