LED E5 40W 4000K Hvid Panel
295x1195x8mm

Aigostar Aigostar

New product

LED E5 40W 4000K Hvid Panel - 295x1195x8mm Udvid

Opgrader dine rum med vores moderne LED E5 panel i hvidt lys. De slanke dimensioner og suveræne lysstyrke gør det til det ideelle valg for ethvert rum.

Antal: 1 stk
Form: Hvid ramme.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Aluminium og PMMA.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 312,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

De nye dekorative lys Den perfekte forening af kunsten at hænge genstande, der ikke skyldes lampeindstillingerne. Dette er den mest fremtrædende funktion ved AIGOSTAR's nye E5-serie produkter. Finessen er at bruge lyskilden til at skjule bygningens indretning og opretholde den samlede enhed og fuldkommenhed af bygningens indretning. Samtidig opfyldes de dobbelte behov for belysning og dekoration.
Tynd og delikat 8 mm slankt design, aluminiumsramme, belysningssølv eller hvid malebehandlingsproces, god varmeafledning; ubrudt vinkel, enkel og stilfuldt udseende, ændrer aldrig fremragende varmestyring og sikrer LED-lysrørets langsigtede stabilitet.
Optisk design Tag et unikt optisk design, lysvejledningspladen efter dannelse af en ensartet plan glødeffekt, ingen mørke områder; høj lysstyrke, lysudbyttet af hvert produkt er cirka 80LM / W.
Udmærket lysudbytte Hele lampens effektivitet kan nå op på 75-85lm/W. En 72W gitterlampepanel skal udstyres med 4 18W T8-rør, som nemt kan udskiftes med en 32W E5-panellygte.
Lysens ensartethed Belysningsvinklen er bred, 120°, og lyset er glattere, blødere og mere ensartet.
Spar penge og uden bekymring Højtransparent akrylplade, ingen behov for tilbehør til indbygget installation, lavt strømforbrug og besparelse af omkostninger.
Sikker og pålidelig Høj kvalitet strømforsyning, PF-værdien er større end 0,9, ingen blink, ingen lyd, ingen blænding, ingen bly, kviksølv og andre skadelige stoffer, ingen infrarød, ingen ultraviolet og ingen termisk effekt.
Stabil og holdbarLang levetid på 25.000 timer, kan bruges som dekoration, selv når den ikke er tændt. Ikke kun er det mere omkostningseffektivt end almindelige lamper, det er også et miljøvenligt og moderigtigt valg.
Flere monteringsmulighederLamperne er nemme at installere, de kan indlejres direkte i loftet til installation, du kan også bruge ophængshullet på bagsiden eller matchende loftboks til loftinstallation.
CertificeringsmyndighedProdukter godkendt af SGS GS, CE-certificering.
Bemærk
1、Ved installation, vedligeholdelse, kontrol af lamperne, skal du slukke for strømmen.
2、Følg venligst nøje instruktionerne til installation af lamperne.
3、For at undgå elektrisk stød eller at lyskroppen falder ned, må du ikke adskille eller ændre.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Bredde295 mm.
Dybde1195 mm.
Effekt & spænding
Forbrug40W
Erstat209W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.