LED Projektør 30W 3000K SMD IP65 90°
2 stk.

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader din udendørs belysning med disse kraftfulde LED projektører. Med en lysstyrke på 30W og en varm hvid farvetemperatur på 3000K, er de perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i haven eller på terrassen.

Mængde: 2 stk.
Pakkeantal: 2 stk.
Wire længde: 500mm
Wire: 3x1.0mm²
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: Aluminium

Læs mere..

  • Varm

DKK 191,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Ingeniørkvalitet, fuldt opgraderet Støbejerns aluminiumslampehus, ultratyndt design, høj effektiv varmeafledning, modeagtigt udseende, god funktion, høj lysstyrke og holdbar.
Høj lysstærk LED-chipkilde Adopter LUMILEDS-chips, høj kvalitets lyskilde, høj luminans, høj lysudnyttelse, lavt lysfejl og lang levetid.
Optiklinsefokusering med længere afstandsbelysning og højere lysstyrke.
Multi-vinkler at justere, kontroller det efter behov. Stort vinkeljusterbart beslag, det kan roteres omkring 350°, fleksibelt til at justere belysningsretningen, opfylde forskellige vinklers belysningsbehov.
IP65 beskyttelse, frygtløs for vind og regn. Lampeskærmen med gummiringsdesign, god vandtæt og støvtæt; lampen med afløbsdesign, der undgår stillestående vand på regnfulde dage.
Anvendelig til brug i forskellige miljøer og temperaturer, det kan bruges normalt ved -10℃~50℃.
Installation uden begrænsning, bredere anvendelighed Opfyld mange steder, der har behov, gårdhave, fabrik, landskabsarkitektur, gymnastikbelysning, reklametavle, osv.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde24 mm.
Bredde122 mm.
Dybde167 mm.
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.