LED projektør
05 - glasdæksel - sort - 100W - 4000K - 22,5 cm

Aigostar Aigostar

New product

LED projektør - 05 - glasdæksel - sort - 100W - 4000K - 22,5 cm Udvid

Skab kraftfuld belysning med denne sorte LED projektør med glasdæksel. Med en effekt på 100W og en farvetemperatur på 4000K er den perfekt til udendørs eller indendørs belysning på 22,5 cm.

Antal: 1 stk.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 164,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED projektør med glasdæksel i sort design

Nyd godt af kraftfuld belysning med denne LED projektør, der er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Med en effekt på 100W, svarer denne projektør til en traditionel 400W glødepære, hvilket resulterer i en betydelig besparelse på din elregning.

Projektøren tilsluttes nemt til en 220-240V forsyning, hvilket gør den til et praktisk og energieffektivt valg. Med en lysstyrke på imponerende 8700 lumens og en spredning på hele 110 grader, kan du være sikker på at opnå en jævn fordeling af lyset, hvilket er perfekt til både generel belysning og arbejdsbelysning.

Med en høj kvalitet glasdæksel i elegant sort design, er denne LED projektør ikke kun funktionel men også stilfuld. Projektøren har en diameter på 22,5 cm, hvilket gør den nem at montere og placere i forskellige rum eller udendørs områder.

Denne LED projektør leveres med en praktisk 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed ved dit køb. Du kan være sikker på at få langvarig og pålidelig belysning til din bolig eller arbejdsplads.

Kulør på lyset

Projektøren findes i neutral hvid (4000K) kulør, som skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Den neutrale kulør sikrer, at lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner synes helt naturlige og i deres rette farve.

Med denne LED projektør får du ikke blot en effektiv og energibesparende belysningsløsning, men også en stilfuld og pålidelig lampe, som vil skabe den rette atmosfære i dit hjem eller arbejdsområde. Med sit moderne design og høje funktionalitet er denne projektør et fremragende valg til enhver belysningsopgave, hvor kvalitet og effektivitet er i fokus.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke8700 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug100W
Erstat400W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.