LED Projektør
05 - Glasdæksel - Sort - 30W - 4000K - 22.5CM - Sensor

Aigostar Aigostar

New product

LED Projektør - 05 - Glasdæksel - Sort - 30W - 4000K - 22.5CM - Sensor Udvid

Effektiv LED projektør med sensor, sort glasdæksel og en lysstyrke på 30W og en farvetemperatur på 4000K. Ideel til både indendørs og udendørs belysning.

Mængde: 1 stk.
Registreringsafstand: 4-9m.
Registreringsvinkel: 120°.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas & Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 136,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Projektør, 05, Glasdæksel, Sort, 30W, 4000K, 22.5CM, Sensor

Produktet: Denne LED projektør er et kraftfuldt og energieffektivt lysvalg til brug både indenfor og udendørs. Med en effekt på 30W kan den erstatte en traditionel 120W projektør, hvilket gør den både miljøvenlig og økonomisk fordelagtig. Den elegante sorte design med glasdæksel giver projektøren et stilfuldt udseende, der passer til de fleste omgivelser.

Lyskvalitet: Med en lysstyrke på 2510 lumens og en spredning på 110 grader sikrer denne LED projektør en jævn fordeling af lyset, der lyser op i selv de mørkeste områder. Den neutrale hvide kulør på 4000K giver et behageligt og effektivt arbejdsmiljø, hvor belyste emner fremstår naturlige og klart synlige. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket skaber optimale betingelser for koncentration og produktivitet.

Installation: Denne LED projektør tilsluttes nemt til en 220-240V strømkilde, hvilket giver fleksibilitet i placeringen af lyset. Med en diameter på 22.5 cm er projektøren kompakt og nem at montere på vægge, lofter eller stativer. Den indbyggede sensor tilbyder ekstra bekvemmelighed ved at registrere bevægelse og tænde lyset automatisk, hvilket både sparer energi og øger sikkerheden.

Garanti: Dette produkt kommer med en 3 års producentgaranti, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af projektøren. Med lang levetid og minimal vedligeholdelse er dette en pålidelig og holdbar lyskilde, der kan nydes i mange år fremover.

Denne LED projektør er det ideelle valg til belysning af større områder både inde og ude, hvor effektivitet, kvalitet og design går hånd i hånd. Med fokus på energibesparelse og høj lyskvalitet er denne projektør et fremragende valg til enhver belysningsopgave.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2510 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug30W
Erstat120W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.