Farverig LED Lyskæde, 8m
10 Pærer

Aigostar Aigostar

New product

Farverig LED Lyskæde, 8m - 10 Pærer Udvid

Opgrader din udendørs belysning med vores farverige LED lyskæde! Med en længde på 8 meter og 10 pærer skaber den en hyggelig stemning i din have eller på din terrasse.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 10-LED forbindelig lyskæde.
Længde: 8m.
Produktfarve: RGB.
Hovedmaterialer: Gummi&Plastik&ABS.
Ydre materiale: PET.

Læs mere..

  • Varm

DKK 177,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【26FT Lyssnor med 10 klare LED-pærer】Med 10 klare LED-pærer på en 26ft snor er Aigostar 6-watt LED-lyssnor monteret på en kraftig ledning og udsender en flerfarvet glød, der hurtigt kan forvandle en have til din egen lille udendørs paradis. Og en ophængskrog over hver fatning giver flere fleksible monteringsmuligheder. Perfekt til at skabe blød atmosfærebelysning på dine dæk, terrasser, verandaer, baghaver, altaner, pavilloner og soveværelser.
【Vandtætte og stødresistente pærer】Fuldt forseglede sokler og pærer sikrer, at disse festonlys er vandtætte og let kan modstå alle slags dårligt vejr: skoldende sol, regn og sne. Derudover vil de stødresistente plastikpærer ikke gå i stykker, hvis de falder på jorden, hvilket beskytter dine familie og venner mod farlige skår. Aldrig falme eller misfarves, ideel løsning til udendørs belysning i alle årstider.
【End-to-End Forbindelse Op til 48M】Med ende-til-ende-forbinder kan Aigostar lyssnor til soveværelset forbinde op til 6 flere strenge i en stikkontakt. Og den passende afstand mellem pærerne sikrer, at hver havefestonlys vil hænge perfekt lige selvom hovedledningen bliver snoet, eller installationen er i en skrå vinkel.
【Energibesparende og Køl-til-Touch Ydre】24V lavspændingshavefestonlys sparer over 90% energi sammenlignet med glødepærer og genererer mindre varme, hvilket er sikkert at røre ved ved et uheld. Og dets levetid på 15000 timer og integrerede pære og fatning kan opfylde både de hjemlige behov for belysning hele natten og de kommercielle dekorationskrav.
Med Aigostar globelyssnor kan du nyde kaffen på bagterrassen, aftenerne i haven, grillfester i weekenden! Hver Aigostar lyssnor med strømkabel vil blive omhyggeligt testet af vores interne ingeniørteam for proaktivt at adressere og forebygge design- eller mekaniske problemer. Hvis der er nogen problemer, tvivl eller forslag, så tøv ikke med at kontakte os!
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Spredning270 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.