LED Lyskæde
10 Hvide Pærer, 8m

Aigostar Aigostar

New product

LED Lyskæde - 10 Hvide Pærer, 8m Udvid

Skab hyggelig stemning i haven eller på terrassen med denne LED lyskæde med 10 hvide pærer på 8 meter. Perfekt til sommeraftener og festlige lejligheder!

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 10-LED forbundne lyskæde
Længde: 8m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Gummi, Plastik, ABS
Ydre materiale: PET

Læs mere..

  • Varm

DKK 163,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Ideelle dekorationslys】10 højkvalitets LED-milky ball-snorlys og 8M kabel, tilstrækkelig længde til at dekorere dit hjem og udendørs rum. Med avanceret LED-teknologi kan dette milky balls-snorlys tilsluttes i serie op til 6 sæt (60 pærer) og opnå en fantastisk ydeevne. Den unikke pæres overflade giver en blødere belysning for dig.
【IP44 Vandtæt】Snoreslyngelyset er IP44 vandtæt, hvilket er designet til at modstå let regn eller vandspild, så det er egnet til både indendørs og udendørs brug. Du behøver ikke bekymre dig om kortslutning eller vejrskader, så det kan bruges i regnvejr for at skabe en fantastisk natlig scene.
【Sikker at bruge】Stikkontakten til disse snoreslys har en indbygget modstandstråd, der altid holder lav temperatur. Det bliver ikke overophedet, selv efter mange timers brug, så det er sikkert at bruge.
【Let at installere og miljøvenligt】Ingen samling krævet, ingen værktøjer krævet, kan nemt bygges til de former, du ønsker; Det kan hænges på vægge, terrasse, have, hegn, juletræer osv. Den lave spænding genererer ikke overdreven varme og forbruger mindre strøm, ingen batteri nødvendig.
【Bred anvendelse】Det er fremragende til fest, bryllup, hjem, vindue, badeværelse, shows, restaurant, hotel, have, terrasser osv. Denne charmerende stemningsbelysning kan skabe fremragende belysning og en varm og romantisk atmosfære om natten.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Spredning270 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.