LED Lyskæde 05-250-10M Varm Hvid

Aigostar Aigostar

New product

LED Lyskæde 05-250-10M Varm Hvid Udvid

Få hyggelig stemning i haven med denne 10 meter lange LED lyskæde i varm hvidt lys. Perfekt til udendørs belysning og dekoration hele året rundt.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 250-LED
Længde: 10m
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PVC

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 126,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Multifunktionelle Feenlys】250 LED-lys med afrundede ender udsender en blød og beroligende glød, behagelig for øjnene. Det er ikke kun perfekt til jul, men det er ideelt til enhver udendørs samling eller som en ønskværdig dekoration til fester og begivenheder.
【Let at Bruge】Ingen batterier er nødvendige til dette dekorationslys, hvilket gør det super nemt at bruge. Bare sæt stikket i for at tilføje en varm, festlig glød til ethvert rum eller område.
【Sikker at Bruge & Røre】Disse lys er ekstra sikre på grund af den lavspændte, stikdrevne EU-stik, vil ikke overophede selv efter lang tids brug og er sikre at røre ved.
【Vandtæt IP44】Perfekt til udendørs og indendørs stemningsbelysning på grund af den vandtætte IP44-rating. Vær venligst opmærksom på, at stikket ikke er vandtæt, så hold adapteren tør.
【Tilfredsstil Din Kreativitet】De 10m højkvalitets lange ledninger er lange nok til at vikle rundt om planter, skilte, møbler, osv. Du kan også lave dine egne designs, skabe former og mønstre, som du ønsker.
Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2400K
Spredning130 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.