LED Lyskæde 5,0m 500 Varm Hvid

Aigostar Aigostar

New product

LED Lyskæde 5,0m 500 Varm Hvid Udvid

Få den perfekte stemning i din have eller på din terrasse med denne 5 meter lange LED lyskæde i varm hvid. Med 500 lysende dioder skaber den en hyggelig og festlig atmosfære.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 500-LED
Længde: 10m
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PVC

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 187,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Smukke julelys】500 LED-strengelys med afrundede spidser giver dig mere effektiv lysudgang, hvilket resulterer i en blød, beroligende glød, behagelig for øjnene, og tilføjer til den visuelle fremvisning af din festival, bryllup, fødselsdagsfest, juletræ eller soveværelsesdekorationer
【Let at bruge】Ingen batterier er påkrævet til dette dekorationslys, hvilket gør det super nemt at bruge. Sæt bare stikket i for at tilføje en varm, festlig glød til ethvert rum eller område.
【Lavt spænding & Sikkert】Udgangsspændingen for LED-strengelyset er lavere end kroppens sikre spænding, vil ikke overophede selv efter lang tids brug og er sikkert at røre ved.
【Vandtæt IP44】Perfekt til udendørs og indendørs stemningsbelysning på grund af IP44 vandtæt vurdering. Vær venligst opmærksom på, at stikket ikke er vandtæt, så hold adapteren tør.
【Tilfredsstill din kreativitet】De 10m højkvalitets lange ledninger kan nemt vikles rundt om planter, skilte, møbler. Du kan også lave din egen kreation, lave en masse former og designs, som du ønsker.
Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2400K
Spredning130 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.