Kæledyrsble, S, 39 x 29 cm, Hvid

Nobleza Nobleza

16622-0

New product

Kæledyrsble, S, 39 x 29 cm, Hvid Udvid

Hold dit kæledyrsområde rent og lugtfrit med disse praktiske og hygiejniske hvide kæledyrsble. Med en størrelse på 39 x 29 cm passer de perfekt til små kæledyr og er lette at anvende.

Mængde: pakker
Pakke mængde: 12 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Ultra-blød bomuld ikke-vævet stof, Højabsorberende harpiks, Fluffmasse importeret fra USA, Blød og fortykning kompositmembran.

Læs mere..

DKK 46,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【KOMFORT & PASFORM】 S-størrelse hundedragt er det bedste valg til hunhunde under 3 kg og med en talje på mellem 9-16 tommer. Vores engangs hunhundeble med strækbar stof og pelsvenlige og genlukkelige lukninger kan pakke din kæledyr behageligt ind. Hvis din hund er mellem størrelser, anbefaler vi at vælge en større størrelse for bedste pasform.
【SUPER ABSORBERENDE KERNE & LÆKFRI】 Denne ble har superabsorberende egenskaber og lækfri barriere, der holder al fugt inde og forbedrer absorberingen. Velcroen vil hjælpe dig med at holde bleen sikkert på plads uden at bekymre dig om, at hunden bryder fri.
【MERE PRAKTISK & MERE BEKVEMT】 Det er den bedste løsning til hundens problemer med urininkontinens, ophidsende vandladning eller løbetid. Den kan også bruges til kæledyrsrejser, kæledyrs løbetid eller kæledyrstræning. Et lille stykke, altid med dig.
【SIKKERHED & HYGIENE】 Engangsbleer i 12 ark. Hver ble er omhyggeligt lavet for at være sikker og hygiejnisk for halesvingende komfort. Høj kvalitetsbleer tillader din hund at lege glad som altid, samtidig med at sundhed og komfort opretholdes.
【NOBLEZA & LOVEN】Nobleza specialiserer sig i kæledyrsprodukter. Dette stammer fra vores filosofi om at gøre livet sundt og lykkeligt for så mange kæledyr som muligt. Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller forslag til forbedringer, er du velkommen til at kontakte os.
Dimensioner
Bredde290 mm.
Dybde390 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.