Kæledyrsble
L 49x33 cm - Hvid

Nobleza Nobleza

16624-0

New product

Kæledyrsble - L 49x33 cm - Hvid Udvid

Hold dit kæledyrs område rent og lugtfrit med disse praktiske Hvide Kæledyrsble i størrelse L. Perfekt til både kattebakken og små hunde.

Mængde: pakker
Pakke mængde: 12 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Ultra-blødt bomuld non-woven stof, Højabsorberende resin, Fluff pulp importeret fra USA, Blødt og fortykkende kompositmembran.

Læs mere..

DKK 65,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【SIKKER OG BEHAGELIG PASFORM】 Størrelse L hundebind er det bedste valg til hunhunde under 8 kg i vægt og mellem 30-50 cm i talje. Vores engangs hunhundeble med strækbart stof og pelsvenlige og genlukkelige lukninger kan pakke din kæledyr behageligt ind og give dig ro i sindet. Til hunde, der er mellem størrelser, anbefaler vi at vælge en størrelse større for bedste pasform.
【SUPER ABSORBERENDE KERNE】 Denne ble med super absorberende egenskaber og lækagesikre barrierer holder al fugt inde og forbedrer absorberingsevnen. Din hund vil kunne bevæge sig rundt som normalt og forblive dækket.
【BRUGES BREDT】 Det er den bedste løsning til hunde med urininkontinens, ophidset vandladning eller løbetid. Den kan også bruges til kæledyrsrejser, kæledyrs løbetid og kæledyrs træning.
【SIKKERHED & HYGIENE】 Engangsbleer er sikre og hygiejniske. I alt 12 engangsbleer. Hver ble er designet til at passe med haleviftende komfort.
【MERE BEKVEMT】 12 stykker pr. pose. Godt valg til at holde din hund sund og let at tage på og af. Bleer med lækagesikker pasform vil give dig ro i sindet, uanset hvor du går.
Dimensioner
Bredde330 mm.
Dybde490 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.