Kæledyr Ble XL 52,5 x 35 cm
Hvid

Nobleza Nobleza

16625-0

New product

Kæledyr Ble XL 52,5 x 35 cm - Hvid Udvid

Hold dit kæledyrs miljø rent og frisk med disse ekstra store hvide bleer i XL-størrelse (52,5 x 35 cm). Perfekt til nem og hygiejnisk rengøring af dit kæledyrs omgivelser.

Mængde: pakker
Pakkemængde: 12 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Ultra-blødt bomulds ikke-vævet stof, Høj-absorberende harpiks, Fluff-pulp importeret fra USA, Blød og tyk kompositmembran.

Læs mere..

DKK 59,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

KOMFORT & PASFORM XL størrelse hundedragt er det bedste valg til hunhunde under 10 kg og med en talje mellem 13-21 tommer. Vores engangs hunhundeble med strækbar stof og pelsvenlige og genlukkelige lukninger kan pakke din kæledyr behageligt ind. Hvis din hund er mellem størrelser, anbefaler vi at gå op i størrelse for bedste pasform.

SUPER ABSORBERENDE KERNE & LÆKVÆSKEFRI Denne ble har super absorberende egenskaber og lækvæskefri barriere, der holder al fugt inde og forbedrer absorberingen. Velcroen vil hjælpe dig med at holde bleen sikkert på plads uden at bekymre dig om, at hunden slipper ud.

MERE PRAKTISK & MERE KONVENIENT Det er den bedste løsning til hundens problemer med urininkontinens, ophidset vandladning eller løbetid. Det kan også bruges til dyretransport, dyre løbetid og dyretræning. En lille stykke, altid med dig.

SIKKERHED & HYGIENE Engangsbleer er sikre og hygiejniske. Engangsbleer i 12 ark. Hver ble er omhyggeligt lavet for at være sikker og hygiejnisk for halvlogrende komfort. Højkvalitetsbleer tillader din hund at lege glad som sædvanligt, samtidig med at den bevarer sundhed og komfort.

NOBLEZA & LØFTE Nobleza specialiserer sig i kæledyrsprodukter. Dette stammer fra vores filosofi om at gøre livet sundt og lykkeligt for så mange kæledyr som muligt. Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller forslag til forbedring, er du velkommen til at kontakte os.

Dimensioner
Bredde350 mm.
Dybde525 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.