Luksus Hundeposer med Dispenser
30 Ruller x 15 Stk., L33 x B22,5 cm, Grøn

Nobleza Nobleza

17365-0

New product

Luksus Hundeposer med Dispenser - 30 Ruller x 15 Stk., L33 x B22,5 cm, Grøn Udvid

Hold din hunds efterladenskaber i skak med disse luksuriøse hundeposer med dispenser. Perfekt til hygiejnisk rengøring under gåture.

Mængde: kasse(30ruller)
Produktbeskrivelse: Affaldsposer med affaldspose dispenser. Produktfarve: Grøn. Hovedmaterialer: Majsstivelse, PE.

Læs mere..

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【MILJØVENLIG】Hunden er en del af vores familie. Han vil være glad for at beskytte miljøet med dig ved at bruge nedbrydelige hundeposer lavet af majsstivelse, som nedbrydes hurtigt i naturen.【HOLDBARE & PÅLIDELIGE】Vores nedbrydelige hundeposer er ekstra stærke, ekstra tykke (15 mikron), 100% lækagesikre, uden duft og rivsikre. Hold dine hænder rene, uden bekymring for snavsede situationer.【HÅNDFRI】Der medfølger en smart grøn dispenser med blyklemme. Du kan fylde den bærbare dispenser med en rulle med hundeposer, binde den let og klipse den på hundesnoren for en praktisk, håndfri løsning.【SUPER VÆRDI PAKKE】Værdipakken inkluderer 450 grønne hundeposer (15 poser pr. rulle, 30 ruller pr. pakke) med en dispenserholder og blyklemme. Det er en fin gave til en hundelufter.【STORE HUNDEPOSER】Vores hundeposer måler 33*22,5 cm. De er store nok til selv de største hunde. Tag din søde hund med på en glad gåtur udenfor.
Dimensioner
Bredde225 mm.
Dybde330 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.