Kat & Hund Generel Deodoriserer
Citrongræsduft 500ml

Nobleza Nobleza

18388-0

New product

Kat & Hund Generel Deodoriserer - Citrongræsduft 500ml Udvid

Hold dine kæledyrsomgivelser friske og lugtfri med vores Kat & Hund Generel Deodoriserer i citrongræsduft. Den effektive spray er ideel til at opfriske tæpper, senge og andre overflader i dit hjem.

Mængde: flaske
Produktbeskrivelse: Deodorant spray
Volumen: 500ml
Ingredienser: Vand, Laureth-9, Decyl glucosid, Cocamid methyl MEA, PPG-9 dipolyglycerolether, Essens, Citronsyre, Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinon

Læs mere..

DKK 60,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Kontroller kæledyrsrod】Nobleza Lugt- & Pletfjerner fjerner genstridige pletter og lugte efterladt af katte, hunde og mange andre små dyr. Den udnytter kraften fra citroner til at rense lugte og ødelægge ubehagelige lugte én gang for alle, og bruger ekstrakter såsom aktive ingredienser til gradvist at nedbryde dybtliggende pletter, komme til roden af problemet uden brug af skrappe kemikalier! (f.eks. kæledyrsurin, afføring, opkastning)
【360° Ingen Dødvinkler Plet- og Lugtfjernelse】Nobleza tilbyder den nye 2022 Pet Eliminator, som hurtigt nedbryder og afviser de mest genstridige pletter og stærkeste lugte forårsaget af kæledyr på blot 3 minutter, uden rester og forhindrer gentagne mærkninger!
【Sikker og alsidig】Fjerner pletter og lugte fra kæledyr, samtidig med at den er sikker og ikke-giftig, med en frisk citronduft, der holder luften i rummet frisk til enhver tid og ikke er skadelig for kæledyr eller familiemedlemmer. Den kan også sprayes på tæpper, fliser, sofa polstring, kattebakker, sengetøj, kattebakker, bilinteriør og meget mere!
【Meget effektiv】Sprøjt simpelthen på problemområdet og vent på, at pletter og lugte forsvinder. Ingen blanding, ingen bøvl, og dit hus vil blive genoprettet til et fredeligt og nyt udseende!
【Ren naturlig duft】Citron er naturens mirakel-ingrediens, den er frisk, ren og dufter utroligt. Nobleza giver ægte rensende kraft og efterlader en behageligt let, blid duft, når det er nødvendigt!

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.