LED havelampe spyd
Farveskiftende, Solcelle, IP44

Aigostar Aigostar

13740-0

New product

LED havelampe spyd - Farveskiftende, Solcelle, IP44 Udvid

Med denne farveskiftende LED havelampe spyd, kan du skabe stemningsfuld belysning i din have uden at bekymre dig om strømregningen. Solcelledrevet og velegnet til udendørs brug med IP44 beskyttelse.

Mængde: 1 stk.
Batteritype: Ni-MH-batteri
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PP
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

DKK 36,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Dekorativ belysning, skab en varm gård Unikt design, udsøgt håndværk, udendørs landskabsbelysning, som har en bedre dekorationseffekt for gården; blødt lys uden at blænde, der tilføjer en speciel skønhed om natten, skaber en varm og sød gård atmosfære.
Solopladning Strømforsyning ved hjælp af solpanel ren energi, moden teknologi og stabil kvalitet, grøn og miljøvenlig, hele året uden elregning.
Smart dag/nat sensor kontrol Om dagen går solpanelet automatisk i absorber sollys og lagre elektricitet; om natten tændes solcellesnorlyset automatisk, når mørket falder på.
Trådløs, nem at installere Jordstikdesign, velegnet til mudder, ingen ledninger, tilslut jorden og leg, let at bruge.
Farveopladelig belysning, strålende farveeffekt, romantisk og æstetisk
IP44, dekoration til mange udendørs lejligheder
Bred anvendelse Det er muligt at se på mange lejligheder, som gårdspladsdekoration og udendørs camping for at fremhæve miljøatmosfæren, fokusere alles opmærksomhed.
Lyset
KulørRGB
Dimensioner
Højde350 mm.
Bredde56 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.