Spiralomviklingsbånd 4mm x 10m
Sort

Aigostar Aigostar

15091-0

New product

Spiralomviklingsbånd 4mm x 10m - Sort Udvid
Beskyt dine kabler mod slitage og skader med dette sorte spiralomviklingsbånd. Hassel- og knudemindrende design gør det nemt at organisere og beskytte dine kabler.

Mængde: 1 stk.
Længde: 10m
Indvendig diameter: 4mm
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PE

Læs mere..

DKK 15,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Sig farvel til rod, nyd kvalitetsliv God hjælper til kabelstyring, nem at betjene, gør rodede ledninger til en bunke, skab et ryddeligt miljø og arbejd komfortabelt.
Udvalgte materialer af høj kvalitet Ved brug af overlegent PE-materiale, miljøvenligt, ikke-giftigt og lugtfrit, blødt og glat, blød følelse, fri til at bøje, holdbart, anti-aldring, anti-korrosion, god isolering.
Løs potentielle sikkerhedsrisici Ved brug af spiralviklingsbånd kan man effektivt forhindre børn i at røre ved strømkabler og kæledyr i at bide strømkabler og dermed undgå sikkerhedsrisici. Sikkerere brug af elektricitet og nemmere at anvende.
Nem at bruge, let og frit at klippe
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.