Kabelsamler
Ø16mm x 1.5m PE, Grå

Aigostar Aigostar

15631-0

New product

Kabelsamler - Ø16mm x 1.5m PE, Grå Udvid

Beskyt dine kabler effektivt med dette praktiske kabelsamler-sæt i grå farve. Nemt at installere og holder dine kabler organiserede og beskyttede.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,5m
Indvendig diameter: 16mm
Udvendig diameter: 17,4mm
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PE

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Sig farvel til rod, nyd livskvalitet God ledningsstyring, nem at betjene, gør rodede ledninger til en samling, skab en pænere arbejdsplads og arbejd komfortabelt.
Valgte materialer af høj kvalitet Adopterer godt PE-materiale, miljøvenligt, uskadeligt og lugtfrit, kan bøjes let, slidstærkt, modstandsdygtigt over for ældning, korrosionsbestandigt, god isoleringsevne.
Løs potentielle sikkerhedsrisici Ved brug af kabeloprydningsæt kan man effektivt forhindre børn i at røre ved strømledningen og kæledyr i at bide i strømledningen og andre sikkerhedsmæssige farer. Sikrere at bruge strøm og nemmere at bruge.
Med kabeloprydningsklips, nem at organisere kablerne
Let at bruge, skær let og frit
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.