Spiralomviklingsbånd 8 mm x 10 m
Hvid

Aigostar Aigostar

15096-0

New product

Spiralomviklingsbånd 8 mm x 10 m - Hvid Udvid
Beskyt dine kabler og ledninger med dette 8 mm x 10 m lange spiralomviklingsbånd i hvid. Hold styr på dine kabler og undgå rodede ledninger med dette praktiske tilbehør.

Mængde: 1 stk.
Længde: 10m
Indre diameter: 8mm
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PE

Læs mere..

DKK 22,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Sig farvel til rod, nyd et kvalitetsliv God ledningsstyringshjælper, nem at betjene, gør rodede ledninger til en bunke, skab et ryddeligt miljø og arbejd komfortabelt.
Udvalgte materialer af høj kvalitet Ved hjælp af overlegen PE-materiale, miljøvenlig, ikke-giftig og smagløs, blød og glat, blød følelse, fri til at bøje, holdbar, aldersbestandig, korrosionsbestandig, god isolering.
Løs potentielle sikkerhedsrisici Ved hjælp af spiralindpakningsbånd kan man effektivt forhindre børn i at røre ved strømkablet og kæledyr bider sikkerhedsrisici ved strømkablet. Sikrere at bruge elektricitet og nemmere at bruge.
Nem at bruge, skær nemt og frit
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.