Spiralomviklingsbånd, 4mm x 10m, Hvid

Aigostar Aigostar

15092-0

New product

Spiralomviklingsbånd, 4mm x 10m, Hvid Udvid
Beskyt dine kabler mod slitage og skader med dette hvide spiralomviklingsbånd. Med en længde på 10 meter og en diameter på 4 mm er det nemt at bruge og sikrer en længere levetid for dine ledninger.

Mængde: 1 stk.
Længde: 10m
Indvendig diameter: 4mm
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PE

Læs mere..

DKK 15,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Sig farvel til rod, nyd et kvalitetsliv God hjælper til ledningshåndtering, nem at betjene, gør rodede ledninger til en bunke, skab et ryddeligt miljø og arbejd komfortabelt.
Udvalgte materialer af høj kvalitet Ved brug af fremragende PE-materiale, miljøvenligt, ikke-giftigt og smagløst, blødt og glat, behageligt at røre ved, fleksibelt, holdbart, anti-aldring, anti-korrosion, god isolering.
Løs potentielle sikkerhedsrisici Ved brug af spiralviklingsbånd kan man effektivt forhindre, at børn rører ved strømledninger og at kæledyr bider i strømledninger. Mere sikker brug af elektricitet og nemmere at bruge.
Nem at bruge, klip let og frit
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.