Spiralomviklingsbånd 6mm x 10m
Hvid

Aigostar Aigostar

15094-0

New product

Spiralomviklingsbånd 6mm x 10m - Hvid Udvid
Beskyt dine kabler mod slid og skader med vores robuste spiralomviklingsbånd i hvidt. Nem at installere og ideel til at organisere og beskytte dine kabler på en praktisk måde.

Mængde: 1 stk.
Længde: 10m
Indvendig diameter: 6mm
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PE

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Sig farvel til rod, nyd et kvalitetsliv God ledningshåndteringshjælper, nem at betjene, gør rodede ledninger til en samling, skab et ryddeligt miljø og arbejd komfortabelt.
Udvalgte materialer af høj kvalitet Ved brug af overlegent PE-materiale, miljøvenligt, ikke-giftigt og lugtfrit, blødt og glat, blød fornemmelse, fri til at bøje, holdbart, anti-aldring, anti-korrosion, god isolering.
Løs potentiel sikkerhedsrisiko Ved brug af spiralomslutningsbånd kan man effektivt forhindre, at børn rører ved strømledninger og kæledyr bider i strømledninger med sikkerhedsrisici. Sikkerere at bruge elektricitet og nemmere at bruge.
Nem at bruge, skær let og frit
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.