Spiralomviklingsbånd 10mm x 10m
Hvid

Aigostar Aigostar

15098-0

New product

Spiralomviklingsbånd 10mm x 10m - Hvid Udvid
Beskyt dine kabler mod slitage og skader med vores Spiralomviklingsbånd i hvidt. Med 10 mm bredde og 10 meters længde er det ideelt til at holde dine kabler organiserede og i god stand.

Mængde: 1 stk.
Længde: 10 meter
Indvendig diameter: 10 millimeter
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PE

Læs mere..

DKK 26,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Sig farvel til rod, nyd et kvalitetsliv God hjælp til kabelstyring, nem at betjene, gør rodede kabler til en bunke, skab et ryddeligt miljø og arbejd behageligt.
Udvalgte materialer af høj kvalitet Bruger overlegent PE-materiale, miljøvenligt, ikke-giftigt og lugtfrit, blødt og glat, blød fornemmelse, fri til at bøje, holdbart, anti-aldring, korrosionsbestandigt, god isolering.
Løs potentielle sikkerhedsrisici Ved brug af spiralviklingsbånd kan man effektivt forhindre, at børn rører ved strømkabler, og at kæledyr bider i strømkabler. Sikkerere at bruge elektricitet og nemmere at bruge.
Nem at bruge, klip let og frit
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.