Kabelsamler
Ø20mm x 1.5m, PE, Grå

Aigostar Aigostar

15632-0

New product

Kabelsamler - Ø20mm x 1.5m, PE, Grå Udvid

Hold styr på dine kabler med vores praktiske kabelordner sæt. Beskyt og organiser dine kabler med dette 1.5 meter lange PE spiral kabelbeskytter i en smuk grå farve.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,5m
Indvendig diameter: 20mm
Ydre diameter: 21,4mm
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PE

Læs mere..

DKK 23,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Sig farvel til rod, nyd kvalitetslivet God ledningsstyringshjælper, nem at betjene, gør rodede ledninger til en samlet bunke, skab et ryddeligt miljø og arbejd behageligt.
Valgte materialer af høj kvalitet Adopterer god PE-materiale, miljøvenligt, ufarligt og lugtfrit, kan let bøjes, slidstærkt, modstandsdygtigt over for ældning, korrosionsbestandigt, god isoleringsevne.
Løs potentielle sikkerhedsrisici Ved at bruge kabeloprydningskits kan man effektivt forhindre børn i at røre ved strømledningen og kæledyr i at bide i strømledningen og andre sikkerhedsrisici. Sikrere at bruge elektricitet og nemmere at bruge.
Med kabeloprydningsklemme, nem at organisere kablerne
Let at bruge, let at klippe frit
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.