Kabelordner
Ø25mm x 1.5m PE, Grå

Aigostar Aigostar

15633-0

New product

Kabelordner - Ø25mm x 1.5m PE, Grå Udvid

Hold dine kabler organiserede og beskyttede med dette kabelordner sæt. Perfekt til at undgå sammenfiltring og skader på dine kabler.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,5 m
Indvendig diameter: 25 mm
Udvendig diameter: 26,4 mm
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PE

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Sig farvel til rod, nyd kvalitetslivet God ledningsstyringshjælper, nem at betjene, gør rodede ledninger til en samlet gruppe, skab et ryddeligt miljø og arbejd komfortabelt.
Valgte materialer af høj kvalitet Adopter godt PE-materiale, miljøvenligt, ufarligt og lugtfrit, kan bøjes let, slidstærkt, modstandsdygtigt over for ældning, korrosionsbestandigt, god isoleringsevne.
Løs potentielt sikkerhedsmæssigt problem Ved brug af kabelordningskits kan man effektivt forhindre børn i at røre ved strømledningen og kæledyr i at bide i strømledningen og andre sikkerhedsmæssige risici. Sikrere at bruge strøm og nemmere at bruge.
Med kabelordningsklemme, nem at organisere kablerne
Let at bruge, let at klippe frit
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.