Korrugeret rør
PP-AD15.8 10M

Aigostar Aigostar

21235-0

New product

Korrugeret rør - PP-AD15.8 10M Udvid

Beskyt dine kabler og ledninger mod skader og slid med dette fleksible korugeret rør i PP materiale. 10 meter langt og med en diameter på 15,8 mm.

Mængde: 1 stk.
Længde: 10m.
Indvendig diameter: 12mm.
Udvendig diameter: 15.8mm.
Temperatur: -30°C ~100°C / 140°C.
Produktfunktion: Specielt til bilkabler; Kan bruges til værktøjsmaskiner, automatiseringsinstrumenter, motorer; Beskytter kabler og ledninger mod ekstern slitage og isolering.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PP.

Læs mere..

DKK 60,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Miljøvenligt PP-materiale Dette produkt har PP-materiale, som har følgende egenskaber: poleret overflade, trykmodstand, korrosionsbestandighed, brandmodstand og god fleksibilitet.
Kulde- og varmeresistens Arbejdstemperatur: -30 ~+100°C/140°C.
Bred anvendelse Det bruges normalt til bil-kabling, maskinværktøjsmaskineri, automatiseringsinstrumenter, motor osv., som kan beskytte kabler og ledninger mod ekstern slid og isolering.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.