Bølgeplastrør PP-AD21.2, 10 m

Aigostar Aigostar

15325-0

New product

Bølgeplastrør PP-AD21.2, 10 m Udvid

Bølgeplastrør PP-AD21.2 er det perfekte valg til dine el-installationer. Med en længde på 10 meter er det nemt at arbejde med og sikrer holdbarhed og pålidelighed.

Mængde: 1 stk.
Længde: 10m
Indvendig diameter: 17mm
Ydre diameter: 21.2mm
Produktfunktion: Specielt til bilkabling; Kan bruges til værktøjsmaskiner, automation instrumentering, motor; Beskytter kabler og ledninger mod ydre slid og isolering
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PP

Læs mere..

DKK 89,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Miljøvenligt PP-materiale Dette produkt er lavet af PP-materiale, som har følgende egenskaber: poleret overflade, trykresistens, korrosionsresistens, brandmodstand og god fleksibilitet.
Kulde- og varmebestandighed Arbejdsomgivelsestemperatur: -30 ~+100°C/140°C.
Bred anvendelse Det bruges normalt til bilkabler, værktøjsmaskiner, automatiseringsinstrumenter, motorer osv., som kan beskytte kabler og ledninger mod ekstern slid og isolering.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.