Forest Mist Tågestandventilator 16

Aigostar Aigostar

15893-0

New product

Forest Mist Tågestandventilator 16 Udvid

Opfrisk dit hjem med Forest Mist Tågestandventilator 16 og nyd en behagelig og kølig luftstrøm med en forfriskende tågeeffekt. Let at installere og ideel til at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Ultrafine tåger
Inkluderet: En fjernbetjening
8-timers tidsstyring til nedlukningJa
Tre variable modusser og fire hastighedsindstillingerJa
Negativ ion funktionJa
Intelligente funktionerJa
LED-displayJa
Kabellængde: 1,80m
Kraftig luftstrøm: 150m/min
Ventilatorblade: Tre
Knaptype: Mekanisk; Fjernbetjening
Program: 8h
Hastighedsindstilling: Tre
Vindtype: Kold vind
RPM: høj 1150 o/min; medium 1000 o/min; lav 850 o/min
Batteritype: Zn-Mn batteri
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: ABS&PP

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 1.355,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Spray & Anion Funktion】Ultralydsbefugtning og indbygget stor vandtank på 1,8L, som genererer 140ml/h i atomiseringsmængde. Atomiseringsfunktionen kan også starte selv når ventilatoren ikke kører. Udsender negative ioner, som har tydelige luftrensende funktioner. Skaber en frisk miljø som en skov med høje koncentrationer af anioner.
【Smart Kontrol & LED】LED display viser arbejdsstatus, og du kan styre det via infrarød fjernbetjening, uden at skulle bevæge dig rundt, men stadig nemt at styre.
【Brugervenlig Timer】Kan indstilles til 1H-2H-4H-8H fire forskellige regelmæssige slukningsformer. Så kan du tilpasse denne ventilator til optimal komfort.
【Bredvinklet Luft & Lav Støj】Justerbar hældningsvinkel, venstre-højre oscillation med en grad på 80 og op-og-ned oscillation med grader på 16 og 8 for bred dækningsområde i rummet. 150 m/min luft cirkulerer over 3 valgbare hastighedsniveauer uden irriterende motorstøj. Dette gør denne tågestående ventilator egnet til brug i støjfølsomme miljøer som kontorer og soveområder.
【Kvalitetssikring】RoHS og CE certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe.

Dimensioner
Højde1320 mm.
Bredde380 mm.
Dybde460 mm.
Effekt & spænding
Forbrug95W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.