Mini Mist Fan 300ml
Black

Aigostar Aigostar

15984-0

New product

Mini Mist Fan 300ml - Black Udvid

Få en kølig og behagelig brise hvor som helst med Mini Mist Fan 300ml i sort. Perfekt til at holde dig afkølet på varme dage!

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Ultralydsspray
7 farver natlys 
3 vindhastigheder 
300ml vandtank 
Kabellængde: 1.2m
Kraftfuld luftstrøm: 2-3.42m/s
Blæserblade: Fem
Knaptype: Mekanisk
Hastighedsindstilling: Tre
Vindtype: Kølig vind
Omdrejninger pr. minut: 2000/3000/3200 r/min
Anvendelsesområde: 10m²
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: ABS&PP
Ydre materiale: ABS

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 224,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Instant Cooling Function: Sammenlignet med en almindelig bordventilator får luftfugteren ventilatoren temperaturen til at falde betydeligt. Den har en stor dampudgang på 300 ml og accelereret luftcirkulation. Den lille bordmistventilator kan ikke kun holde dit ansigt og hud fugtig på kontoret, derhjemme eller udendørs, men også køle og forfriske din hud på varme dage.
Transportabel Luftfugterventilator: Den bærbare størrelse gør vandmistventilatoren perfekt til at placere hvor som helst du ønsker. Du kan sætte den på dit kontorbord, derhjemme eller inde i din bil. Du kan også tage den med til camping eller på rejser. En fantastisk gave til venner og familie om sommeren.
7 Farvet LED Natlys: De indbyggede 7 bløde farver på mini air cooler kan ikke kun skabe en romantisk atmosfære, men også hjælpe dig med at få bedre søvn. Den kan også bruges som natlys til babyværelset. Du kan indstille luftkøleventilatoren med 7 farvecyklus-tilstande eller slukke den direkte.
USB-genopladelig: Denne personlige USB-bordventilator drives af et opgraderet genopladeligt batteri, som understøtter flere strømforsyninger såsom almindelig stikkontakt, powerbank, biloplader, computer eller enhver anden enhed med en USB-port. Du kan også bare tilslutte den til strømforsyningen for at få den til at arbejde hele dagen eller natten.
3 Hastigheder af Vindtilstande: Air condition-bordventilatoren har lav, mellem og høj 3-hastigheds vindtilstande. Du kan vælge vindhastigheden efter behov. Lav hastighed kan få dig til at falde i søvn hurtigt. Mellemvind kan hurtigt fjerne din varme. Høj vind med køling, så du nemt kan nyde den kølige sommer.

Dimensioner
Højde127 mm.
Bredde113 mm.
Dybde113 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.